Yritys

Spektikor Oy – kertakäyttöisten lääkelaiteratkaisujen erityisosaaja

Spektikor on oululainen kertakäyttöiseen ensiapu- ja lääkelaite-elektroniikkaan keskittynyt yritys. Spektikorin tarina alkoi sydämen sykkeen visualisoimiseksi tehdyn innovaation kaupallistamisesta. Tulevaisuudessa Spektikorin tietotaito ja osaaminen näkyvät useissa kertakäyttöisissä lääkelaiteratkaisuissa.

Missiomme on säästää hoitohenkilökunnan aikaa vaikuttavan hoitotyöhön.

pektikor Oy:n verkkolaskujen laskutusosoite

Olemme siirtyneet sähköiseen laskujen käsittelyyn ja toivomme saavamme laskut sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilaskutusosoitteeseemme, voitte käyttää laskuskannauspalvelumme osoitetta paperilaskujen lähetykseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Pyydämme teitä huomioimaan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Mikään muu materiaali (esim. kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Lähetettäessä laskuja skannauspalveluun joko sähköpostitse tai postitse tulee varmistaa, että skannauspalvelun osoite on määritetty laskulle (ja kirjekuoreen) täsmällisesti. Muuten laskun välittyminen järjestelmäämme voi viivästyä useita vuorokausia.

Spektikor Oy, 2376651-9

1. Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: FI5111073000682918
Operaattori: Nordea (NDEAFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:

Spektikor Oy
23766519
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 23766519@scan.netvisor.fi
Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

3. Paperilaskujen skannauspalvelu

Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:

Spektikor Oy
23766519
PL 100
80020 Kollektor Scan